RIMMOBIL 23 godina iskustva

Posvetili smo godine ovom poslu sa željom da uvek ponudimo nešto novo i drugačije.

ZAŠTO ODABRATI NAS

Za tačno 23 godine iskustva u trgovini i servisiranju mobilnih telefona i dodatne opreme, učinili smo naše ime prepoznatljivim. Međutim, ukoliko ste prvi put na našem sajtu, planirate kupovinu ili imate problem sa aktuelnim telefonom, daćemo vam par informacija zašto da odaberete baš nas.

Posvetili smo godine ovom poslu sa željom da uvek ponudimo nešto novo i drugačije.

Novosađani se sećaju da smo karijeru počeli na Bulevaru Kralja Petra, preko puta Mašinske  škole, sećaju se radnje u Dunavskoj ulici, u starom Bazaru… Vremenom smo se, zahvaljujući vašem interesovanju i poverenju u naš brend, proširili na čak pet poslovnica na pet različitih lokacija u Novom Sadu.

Prilikom posete naši obučeni prodavci će pažljivo slušati vaše zahteve i kroz razgovor vam dati savete i predloge, kako biste na kraju izašli iz prodavnice držeću u ruci proizvod koji će na najbolji način služiti vašem stilu života i svakodnevnim navikama.

Dve od pet radnji u sastavu imaju servis, tako da popravku starih i kupovinu novih proizvoda možete da obavite na jednom mestu u kraćem vremenskom period nego ranije. Na čelu servisa se nalazi vrstan stručnjak sa 16 godina iskustva u otklanjanju kvarova na telefonima.

Našu želju da budemo inovativni pokazujemo tako što pratimo trendove i nastojimo da sve novo i vredno vaše pažnje, što se pojavi na tržištu, u najkraćem roku možete da vidite, probate i kupite kod nas po pristupačnim cenama. Takođe, razumemo i prepoznajemo potrebe klijenata koji naviknuti na klasične modele žele da im produže vek što je duže moguće ili ih pazare ponovo na akcijama i sniženjima koje organizujemo.

Kuda god da vas obaveze odvedu tokom dana, sigurni smo da ćete proći barem pored jedne naše radnje i uspeti da kupite nešto što želite i što će vam ulepšati dan.

Jer na kraju krajeva, znate kako kažu…

Svi putevi vode u Rim.

Rim Mobil.

Za svaku dodatnu informaciju slobodno nas kontaktirajte.

Pratite novosti na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaš Rim Mobil.

Imate problem? Pozovite nas!

tel:+381 64 6427886